Make your own free website on Tripod.com
  24 Azam Streets
1990-1992

24 Azam Streets ini telah tertubuh dengan sendirinya  pada tahun 1990 selepas keputusan SRP diumumkan.
Dengan berbekalkan result yang flying colours maka kami semua telah dikumpulkan didalam sebuah kelas yang agak sederhana besar
di Sekolah Menengah Sains Muar dibawah satu bumbung yang bergelar 4 Azam.
Terdiri dari 24 orang ahli kelas yang aktif kami bersatu hati bersama-sama berusaha mengharungi 2 tahun yang penuh ranjau dan liku.
Maka disinilah segalanya bermula dan disinilah persahabatan kami yang kukuh terbina selamanya.


4 Azam Dalam Kenangan

Barisan belakang dari kiri:
Johan Ariff, Mohd Shahrin, Mohd Aidil Shah, Mohd Rizal, Sheikh Abd. Rezan, Inul Adli, Mohd Shahru, Prakash, Kamaluddin Yeusphian
Fadela, Norzaliza, Julia, Daleela, Juraina, Azira, Dzureena, Latifah
Aziz, Rizal, Wan Nazarudin, En. Hamsi, Pn.., Aisah, Enna, Norazleen
Malam Rasa Sayang 1992

Semuanya kelihatan manis-manis belaka pada malam ini. Kami akan diraikan oleh Junior sebelum mengakhiri
zaman persekolahan di Sains Muar. Masa ni semuanya tengah vogue maklumlah anak dara.
Tapi sekarang 98% dari aweks Azam ni telah pun bergelar isteri orang. 
So kalau ada hajat nak mengorat tu padamkan saja niat tu ok.

Koleksi Album Kami


Barisan Pelakon Handalan Kami

Puyu "crook" and the geng yang baru sahaja tamat melakonkan drama Inggeris sempena
English Week.
Aksi selepas perut kekenyangan - Jamuan Kelas

Ajis apasal terbeliak sangat bijik mata kau tu. Enna tersenyum riang selepas perutnya
dipenuhkan dengan nasi goreng cina yang sungguh sedap dan lazat.

Lepas makan jgn lupa basuh pinggan

Rajin betul lah diorang ni

Kemesraan Yang sukar Dipercayaai

Korang berdua ni macam kanak2 spastik la..heeeh jgn marah
Sheikh yang pernah kena kejar dengan aku.

Ada gaya tak...

Prakash yang sedang berusaha menggayakan aksi seekor gorilla yang kegatalan ketiak

Mesra nampak!!!

Bukan kita pernah bergaduh ke dulu Dalee..heehh heeehh

Prep untuk study bukan untuk posing

Dua orang suku kaum negrito yang terlepas ke Sains Muar. Jgn marah le..

Iklan ubat gigi - Graduation 1998 UUM

Sanggup fly dari Manchester untuk bersama meraikan graduation day aku...heehh iyo la tu Tipah

Kejayaan Yang Dirai Bersama

Sekolah dah lah sama Universiti pun nak sama jugak ke...isskkhh Leen ni..